MENU x
Korejská KHNP je generálním partnerem třebíčského hokeje

Korejská KHNP je generálním partnerem třebíčského hokeje

18. září 2018

Od úterý 18. září se třebíčský zimní stadion jmenuje KHNP aréna.

Společnost Korea Hydro & Nuclear Power (KHNP) a hokejový klub SK Horácká Slavia Třebíč oznámily dohodu o generálním partnerství.  Smlouvu o spolupráci s klubem přijel podepsat osobně  do Třebíče  generální ředitel korejské KHNP Jae-hoon Chung. Slavnostního podpisu se zúčastnil za hokejový klub generální ředitel SK Horácké Slávie Karel Čapek, kouč Martin Svoboda a Daniel Šlapák. Dále také starosta Třebíče Pavel Janata a předseda Energetického Třebíčska Vítězslav Jonáš a Eva Fruhwirtová.  Právě Energetické Třebíčsko bylo iniciátorem a motivátorem této podpory.

 „Je pro nás čest spojit se s jedním z nejslavnějších a hlavně nejtradičnějších sportovních týmů v regionu. Věřím, že i naše podpora pomůže třebíčskému hokeji navázat na jeho devadesátiletou historii a přispěje k mnoha sportovním úspěchům v této i nadcházejících sezonách,“ řekl prezident a generální ředitel KHNP Jae-hoon Chung. Společně se svými kolegy a vedením hokejového klubu v čele s generálním ředitelem Karlem Čapkem odhalili nový název zimního stadionu.

Slavnostní podpis se uskutečnil poté v hotelu Atom. „Už několikrát jsme se přesvědčili, že držíte slovo. Toho si moc vážíme. Česko-korejská spolupráce není jen na pracovní úrovni, ale i na té přátelské. Poprvé jsme o podpoře sportu v regionu hovořili v lednu, myšlenku jsme dále rozvíjeli a letos v srpnu jsme o tom zde v Třebíči s vámi opět mluvili. Do měsíce jste svůj slib přetavili v čin,“ shrnul a zároveň poděkoval vedení KHNP za jejich podporu. „Máme radost, že se můžeme podílet na takto smysluplných projektech a jsem přesvědčený, že v budoucnosti nalezneme další příležitosti, jak může KHNP přispět k rozvoji Třebíče i celého regionu,“ řekl Chung.

 

 

 

 

Kancelář Energetického Třebíčska

Vítězslav Jonáš

Hrotovická 160

674 01 Třebíč

+420 602 512 155

info@energeticketrebicsko.cz

Občanská bezpečnostní komise při Jaderné elektrárně Dukovany
Energoregion 2020 - Sdružení obcí ve 20km pásmu Jaderné elektrárny Dukovany
Dobrovolný svazek obcí v 5 km pásmu Jaderné elektrárny Dukovany